Robotske kosilniceKo se robotki iz notranjosti preselijo v vrt

Po vzoru robotskih sesalnikov, ki jih že nekaj časa poznamo iz notranjosti naših domov, se robotki sedaj selijo tudi na zelene površine v okolici hiš, pa tudi poslovnih, turističnih in športnih objektov. Niti nogometna igrišča niso izjema, robotske kosilnice pa zmorejo celo tako natančno košnjo, kot jo zahtevajo na golf igriščih.

Odslej lahko vse svoje skrbi za urejeno zelenico prepustite robotskim kosilnicam Ambrogio. Potrebnih je samo nekaj preprostih ukazov ob prvem zagonu, pa bo kosilnica skozi vso sezono samodejno začenjala z delom – katerikoli dan, ob katerikoli uri dneva, tudi ponoči in tudi v dežju … Robotske kosilnice Ambrogio so namenjene košnji površin od 50 do 20.000 kv. metrov in kosijo tudi pobočja s stopnjo nagiba do 30 stopinj. Robotske kosilnice Ambrogio varujejo naravo. Poganjajo jih ekološke litijeve baterije, ki se po izpraznitvi znova napolnijo. Pozabite torej na kantice bencina in na neprijeten vonj, s katerim ste med košnjo »razveseljevali« svojo družino.

Vaša zelenica bo čudovita

Kosilnice Ambrogio so opremljene z revolucionarnimi senzorji, ki omejijo njihovo gibanje in delovanje samo na področje, kjer raste trava. Vaša zelenica bo po košnji z robotsko kosilnico čudovita, saj košnja poteka po sistemu mulčenja. Pokošena trava hkrati služi kot gnojilo.

Linija robotskih kosilnic Ambrogio ponuja rešitev za vse velikosti ozelenjenih površin in za različne potrebe uporabnikov – od manj do zelo zahtevnih. Kosilnice so, odvisno od modela, opremljene z daljinskim upravljavcem, s posebnim profilom koles, ki omogočajo dober oprijem tudi na nagnjenih ali mokrih terenih, s senzorji za izogibanje preprekam in s senzorji, ki prepoznajo že pokošena področja, zaradi česar se zmanjša število polnjenj baterij. Vgrajen imajo celo sistem proti kraji, kar vam omogoča, da svojega novega vrtnega pomočnika brez strahu pustite da dela tudi ponoči. In ko se boste zjutraj zbudili, bo pred vami samo čudovito pokošena zelenica, na vašem dnevnem urniku pa le prijetna opravila.
 

Vaša zelenica bo vedno lepa

Majhna, kompaktna in neslišna robotska kosilnica Ambrogio je mojstrica za vašo zelenico z elektronskim srcem in presenetljivimi sposobnostmi. Idealna za zelenice vseh velikosti, nepogrešljiva za vse, ki želijo imeti zelenico vedno brezhibno urejeno.

Kako deluje

Robotska kosilnica kosi sama po sistemu naključja. Sistem nožev (modeli linije 100) je optimiziran s spiralami ali zvezdami. Trava bo vedno
lepo pokošena, zaradi sistema mulčenja
bo ostala dolgo lepa.

Kako se polni

Ko bodo baterije prazne, bo kosilnica Ambrogio sledila omejitveni žici do polnilne postaje. Po 3-6 urah polnjenja* bo samodejno nadaljevala s košnjo.

Igra