Ambrogio Robot

Ambrogio Robot

Ambrogio Robot je robotska kosilnica, ki povsem samostojno skrbi za zelenico in popolnoma varna. Na trgu smo že več kot 18 let, zato so samodejne kosilnice Ambrogio idealne za vse, ki iščete profesionalnost, tehnološke inovacije, izjemnost, kombinirano s skrbjo za okolje.

ambrogio robotAmbrogio je popoln pomočnik pri vsakodnevni skrbi za kakršno koli zelenico: za majhne stanovanjske vrtove, preproste in kompleksne, do velikih vrtov. Mulčenje omogoča vzdrževanje zdrave in bujne trate, ki potrebuje manj gnojila.

Visoka tehnologija in visoka kakovost materialov, ki so uporabljeni v Ambrogio, vam omogočajo izbiro, kdaj in kako aktivirati robota, da vas ne bo motil. S predstavitvijo nove pametne tehnologije T-Bird d.o.o. vam je omogočena varna povezava z robotom Ambrogio. V digitalni eri samodejna kosilnica govori jezik prihodnosti, da bo vaše življenje lažje: roboti Ambrogio vam omogočajo čas in svobodo za uživanje na vašem vrtu ter preživljanju prostega časa na prostem.

Tri linije, ki izpolnjujejo najrazličnejše zahteve: GREEN line – enostavno in intuitivno, PRO line – tehnološko napredno za profesionalno uporabo, NEXT line – inovativno, hiper povezano, modularno in zelo napredno.

Naložite katalog Ambrogio 2018

in poiščite najboljšo napravo za vaš vrt Naložite katalog