FAQ & podpora

Legenda v vašem vrtu že več kot 15 let!
Kako deluje Ambrogio Robot?

Ambrogio Robot kosi travo samostojno in samodejno. Ne potrebuje vaše pomoči ali podpore. Vsak dan Ambrogio Robot odreže nekaj milimetrov trave in odrezane dele pusti na tleh, s čimer se vaša zemlja gnoji naravno. Ambrogio Robot deluje v skladu s programiranimi delovnimi intervali v kombinaciji s cikli polnjenja akumulatorja.

Ali se lahko Ambrogio Robot samodejno polni?

Da. Ambrogio Robot odda opozorilo, kadar je treba napolniti akumulator, in se samostojno vrne do polnilne postaje.

Ali moram pograbiti travo, ki jo pokosi Ambrogio Robot?

Ne. Ni treba pograbiti in odstraniti pokošene trave. Vsak dan Ambrogio Robot odreže nekaj milimetrov trave. Odrezani deli padejo na tla in služijo kot naravno gnojilo vaše zelenice.

Kako se namestit Ambrogio Robot?

Ambrogio Robot deluje na območju, ki je označeno z omejitveno žico na robovih zelenice. Žica je pričvrščena na tla s plastičnimi žeblji, lahko pa je tudi vkopana. Začetek in konec žice je priključen na polnilno postajo, ki je priključena na električno napajane.

Ali lahko kosilnica Ambrogio Robot deluje v vseh vremenskih razmerah?

Da. Naprava Ambrogio Robot je narejena za delovanje pri temperaturah od -10 do +50 °C. Temperaturno območje je mnogo širše, kot so razmere za rast trave.

Ali lahko kosilnica Ambrogio Robot deluje po dežju?

Da. Kosilnica Ambrogio Robot lahko kosi tudi med dežjem, vendar, da se kosilnica ne umaže preveč, vam svetujemo, da vklopite senzor za dež, saj košnja mokre trave lahko poškoduje zelenico. Kosilnica Ambrogio Robot se bo samodejno vrnila na polnilno postajo in počakala do naslednjega delovnega cikla. Prosimo, v navodilih za uporabo preberite poglavje "Nastavitve – način programiranja".

Ali lahko naprava Ambrogio Robot zazna drevesa, nizko grmičevje in korita za rože v mojem vrtu?

Da. Vsak predmet, za katerega ne želite, da se naprava Ambrogio Robot ne zaleti vanj, morate obdati z omejitveno žico, ki mora biti nameščena v skladu z navodili za uporabo, kar je zapisano v poglavju "Priprava in označevanje meja delovnega območja". Naprava Ambrogio Robot se bo premikala do žice in nato nadaljevala pot v drugo smer.

Ali naprava Ambrogio Robot prepozna klopi, ležalnike ali druge predmete na zelenici?

Da, če so ti predmeti višji od 10 centimetrov. Naprava Ambrogio Robot se bo približala in nežno dotaknila ovire, da bi pokosila travo okoli nje. Nato bo naprava Ambrogio Robot kosila v drugo smer. Ne bo poškodovala stvari in se tudi sama ne bo poškodovala.

Koliko porabi naprava Ambrogio Robot

Mesečna poraba naprave Ambrogio Robot je precej manjša od porabe goriva, ki ga potrebujete za bencinsko kosilnico. Za srednje veliko zelenico bo strošek električne energije nekaj več kot 1 EUR na mesec!!

Kontaktirajte s podporo Ambrogio Robot

Tu smo, da vam pomagamo!