Podjetje

V podjetju T-Bird so strokovnjaki za namakalne sisteme in sanacijo zelenic. K svojemu delu pristopajo z lekarniško natančnostjo, saj se ne zadovoljijo le s tem, da bodo zelenice lepe in zelene, ampak pri namakanju močno poudarjajo tudi ekološki vidik varčevanja z vodo.

Ali ste vedeli, da večina namakalnih sistemov porabi kar okoli 30 odstotkov vode po nepotrebnem? S pravilnim projektiranjem, preudarno razporeditvijo namakalnih elementov, ustrezno določitvijo namakalnih con in s strokovnim izračunom potrebne vode se takim napakam lahko izognemo.

V podjetju T-Bird so kompetenten izvajalec za namakalne sisteme tako za manjše zasebne vrtove, kot za večje parkovne površine ali okolice večjih objektov. Svetovali vam bodo glede pravilne izbire namakalnega sistema, vam posredovali številne predloge za varčevanje z vodo, v celoti pa poskrbijo tudi za sanacijo »obledelih« in »utrujenih« zelenic.

Spoštovanje zakonov in predpisov, ki se nanašajo na oskrbo z vodo in elektriko, ter upoštevanje strokovnih predpisov in standardov kakovosti vgradnje je za podjetje T-Bird samoumevno, prav tako tudi predvidevanje možnosti za morebitne kasnejše širitve namakalnega sistema.

S svojimi strankami pa so v kontaktu tudi po končani montaži namakalnega sistema. Redno zagotavljajo informacije o načinu upravljanja in po potrebi poskrbijo za občasno prilagajanje sistema, glede na sezonske vremenske razmere in dejanske potrebe rastlinja.

V ospredju njihovega delovanja vedno ostaja racionalna poraba vode, saj potreba po varčnem ravnanju z vodo ni bila nikoli večja kot je danes.

 


T-BIRD d.o.o.
Brezje pri Grosupljem 53
1290 Grosuplje
gsm: 041 630 864
Faks: 08 38 72 081
e-pošta: info@t-bird.si