NEXT line

NEXT line Dobrodošli v NASLEDNJI prihodnosti!

Smo v dobi digitalne tehnologije, interneta Things, Cloud in povezljivosti, vendar prav tako prilagodljivosti in fleksibilnosti pametnih izdelkov. To je vodilo do rojstva nove in revolucionarne linije NEXT. Generacije Z (v novem tisočletju) robotskih kosilnic T-Bird d.o.o. so oblikovane tako, da predvidevajo rabo v prihodnosti.

Next Line Power UnitLinija NEXT ima tri modele, ki jih lahko preoblikujete v šest različnih robotskih kosilnic: modularno, prilagodljivo za različne potrebe vrtov, intuitivno, opremljeno s pametnimi baterijami, motorjem brez krtačk, gumijastimi kolesi. Nova pametna tehnologija omogoča uporabniku upravljanje in krmiljenje robota s katerega koli položaja in visoko učinkovitost z induktivnim polnjenjem.

Vstopili smo v obdobje modularnosti, kjer lahko vsak uporabnik ustvari svojo kosilnico in jo oblikuje glede na svoje potrebe in prihodnost svojega vrta. Robote, primerne za manjše vrtove, lahko preprosto spremenite v robote za velike vrtove, ne da bi preoblikovali napravo. Učinkovitost košnje v bližini polnilne postaje je bila prav tako izboljšana: nova "obratna" polnilna lastnost omogoča namestitev polnilne postaje na rob vrta, kar izboljša učinkovitost košnje.

Linija NEXT zagotavlja Power Unit KITS, ki ga lahko Ambrogio 4.0 uporablja za spreminjanje funkcionalnosti in učinkovitosti. Popolnoma novi modeli 4.0 so super tehnološko izpopolnjeni, super pametni in interaktivni ter so narejeni posebej za vas!

Posebej oblikovani roboti!

Ambrogio 4.0 je prvi robot novega digitalnega obdobja, ki izvaja revolucijo med vrtnimi roboti. Opremljen je z novo tehnološko platformo, futuristično obliko in razvito pregibno strukturo. Ambrogio 4.0 boljše upravlja nepovezane dele zelenic in se odlično prilagaja različnim oblikam in velikosti teh delov.

Vsak uporabnik lahko prilagodi svojega robota Ambrogio 4.0 tako, da izbere enega od treh kompletov, ki so na voljo za doseganje vaših potreb.

Vse Power Unit imajo priložene pametne akumulatorje!

Akumulatorji litij-ion s tehnologijo Bluetooth za izmenjavo informacij z matično ploščo, optimizirano polnjenje in z močno porabo, nadzirajo stanje akumulatorja.

Izbira Power Unit vključuje nadgradnjo trenutne kosilnice: moč akumulatorja in hitrost polnjenja omogočata učinkovitejše upravljanje vrta različnih velikosti, z daljšim časom delovanja in krajšim časom polnjenja, če je kosilnica povezana z modelom Ambrogio 4.0

Načrtovano dvojno kolo (samo za modele Elite) omogoča večjo stabilnost in manjši pritisk na zelenico. Prav tako lahko namestite bodice, ki robotu omogoča gibanje na vlažnih tleh in klančinah. To pomeni, da bo vaš vrt brez napak in boste lahko uživali v prečudovito urejeni okolici.

T-Bird d.o.o. Power Unit

Power Unit
LIGHT
Power Unit
MEDIUM
Power Unit
PREMIUM
Power Unit
EXTRA PREMIUM
Kontaktno polnjenje
Kontaktno polnjenje
Kontaktno polnjenje
Induktivno polnjenje
Akumulator
2.9 Ah
Akumulator
5,8 Ah
Akumulator
8,7 Ah
Akumulator
8,7 Ah
Polnilnik akumulatorja
2.0 A
Polnilnik akumulatorja
5.0 A
Polnilnik akumulatorja
8.0 A
Polnilnik akumulatorja
8.0 A
Delovni čas
1:30 h
Delovni čas
3:00 h
Delovni čas
4:30 h
Delovni čas
4:30 h
Čas polnjenja
2:00 h
Čas polnjenja/em>
1:30 h
Čas polnjenja
1:30 h
Čas polnjenja
1:30 h